-weddings-events-aerial-everything-

By: ahmad fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Jan-2008 11:55 Email | Share | | Bookmark
PRODUCT SHOOT.

Bersama Arn, buat ni cara baru nak belajar. Minta komen dari kawan2 untuk memperbaiki lagi hasilnya. Terima kasih.

# 1


# 2


#3


#4


dipersilakan C&C. tengkiu.


Tuesday, 1-Jan-2008 10:14 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT TAHUN BARU.....

Bersama Arn, Rizal & Ponato mengeshoot fireworks di Alor Setar.
Bajet ciput sangat tahun ni. Sebelum kul 11 mlm dah standby kat lokasi.
selepas testing beberapa shots, kami pun tunggu lah jam 12 mlm.
alangkah sedihnya, pertunjukkan bunga api tu aku rasa dua minit sahaja.
sempat snap 4 keping dari 2 camera. Hampehhh betolllll.



BOOKING UNTUK TAHUN BARU DI BUKA SEKARANG.
YANG BERMINAT, HUBUNGI SAYA.

email:- fauzibaie@hotmail.com
sms/call: 013-4089966 / 014-2472263


Sunday, 30-Dec-2007 17:38 Email | Share | | Bookmark
LAST JOB FOR 2007 - KEDAH LAWAN KELANTAN

Desa dari Baling minta tolong assist dia. kurang sihat katanya.Dia juga dibantu oleh Afzal.sebelah petangnya Asmady dan Silmi dari S.P. join outdoor shooting. Outdoor buat kat Kota Kuala Kedah. Cantek lokasi nih...




Thursday, 27-Dec-2007 18:38 Email | Share | | Bookmark
She made my day... thank you.

Today, my daughter made my day. Her PMR results were out and she scored 8A's.
Alhamdullillah syukur padaNya. Terima kasih pada Asmady kerana membenarkan aku join dia lewat sikit. Job yang sangat mustahak hari ini.

Ini dia Maslaily dengan slip keputusan peperiksaannya.....




Ini pula wajah salah saorang pelajar terbaik Kedah, Muhamad Anuar b Long, menerima keputusan dari Tuan Guru Besar SMK Jitra. Muhamad Anuar ini adalah pelajar lelaki tunggal dari pelajar terbaik Kedah ini.Tahniah Muhamad Anuar.



Quote:
syfaris: ala.... pandai gitu2 saja..
mfouzi: kalau kasi 'kamera' bapak dia nak juga..
zilzal: terima kasih. ayah blaja katna dulu?
msaufi: blanja anak ngan pak sekali no...
mfouzi: insya Allah...
silmi: sori...3d tak mainla... kita main Mark III la.. muahahahhh
ponato: terima kasih. nice knowing you..
arrembawi: mesti Mark III, ayah pakai 400d dahle...
daalia: tq dan tahniah juga...
dod: tq dan harap2 camtulah.
harummanis: tq bro. pasni jumpa pakcik John. Kita minum duluuuu...
ushar: tq bro. cuma harap diteruskan kecemerlangan hingga tahap tertinggi.
ushar: sila ooo sila. bila2 masa...
ajeez: ha ha.dorongan yang bagus tu...anak bleh buat,kita kena boleh buatlah...
mknace: minta2 SPM nanti tu lagi terror keputusannya. tq.
duwanz: terima kasih banyak2 bro.
akmar: memang pun sejukkkk....
zaidi: TQ TQ. wah wah wah... macam Pak Lah cakap saja....
adila: TQ TQ. sangat setuju. satu pesanan. Prihatin terhadap persekolahnya - homework,exam,pesanan2 sebelum kesekolah.Yg untungnya,saya boleh B.I.,so bila dia tanya saya boleh bantu.
desa: TQ TQ. macam banner saya kat atas tu - "call me anytime". Insya Allah sampai. TQ juga.
yadziz: Ha ha... terima kasih banyak...title baru tu "bapa 8A"
yaya: TQ yaya. Lailylah, bukan Lily. Penang?? Bila sampai saya call.
faiz: Syukur Alhamdulillah.
arie gaban: TQ.Sori table semua dah tutup. buka kerusi saja boleh lah..
neekman: heh heh man, Laily bukan Lily. TQ juga ya.


Wednesday, 19-Dec-2007 20:27 Email | Share | | Bookmark
NIZAM & FIZAH lawan kampung sebelah.

 
 
 
View all 6 photos...
16hb Disember 2007 - hujan seharian. Sementara Arie gaban buat kenduri di Padang Serai, pasangan in adakan majlis kenduri mereka diKuala Nerang. Perkenalan mereka adalah dari kecil lagi. Percintaan mereka macam dalam filem. Berkenalan dari kecil hingga besar. Sigadis bekerja diopis berhawa dingin sedangkan sijejaka cuma rajin bekerja dikampong. Kukohnya cinta mereka membawa ke jinjang pelamin. Semoga berkekalan hingga akhirnya. Amin. Harap2 toknya yang berada diBrunei melihat gambar ini, kerana saya difahamkan mereka belum pernah berjumpa lagi.

# 1


# 2


# 3


# 4


# 5


# 6


ada gambar yang belum siap lagi. nanti saya upkan ya...



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net