-weddings-events-aerial-everything-

By: ahmad fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Jan-2008 19:58 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL DSLR KAT BERTAM

 
 
 
View all 21 photos...
Seramai 15 orang jurufoto termasuk aku menghadiri kelas ini.
Dibawah pimpinan En Hadzley Harith dan En Ahmad Fairus dari Myphotographers.
Banyak ilmu yang dapat disedut dari mereka berdua.
Habis petang tu, kedua2 mereka nampak kurus sikit. Ha ha hahhh..
Semua gambar2 ini masih suci, belum di sentuh kedai foto lagi.
Cikgu dan kawan2, sila beri komen ya...

agak2 sapa yang dok lena kat tempayan tu...


jangan kacau na... dah ada yang punya...


yang ni pun dah ada yang punya...


yang ni pun tak bolehhhh...


yang ni, lagi tak boleh...


yang ni pulak, langsong tak boleh...


kalau berani silkan lah...


pukul 2.40 pagi 29.1.08 baru selesai upload.



Wednesday, 16-Jan-2008 14:25 Email | Share | | Bookmark
POUCH BEG SERBAGUNA.

STOCK BARU DAH SAMPAI - AKAN UPDATE DARI MASA KE MASA

Pouch beg untuk satu set camera,flash,bateri,charger cable,bateri AA, CF Card. (Tengok foto.)Pouch beg berjenama The North Face dan Lowe alpine yang di import UNORIGINAL punya.

Stock baru sampai. Mari mari mari.....(25hb Januari 2008)


NO 8, 9 & 12 dah kena book dah.


sekarang yang tinggal no: 4 & 5 sahaja


Orang tak sangka ada camera di dalamnya


Boleh isi macam macam.


Luas dan selesa.Kalau ada partition lama boleh guna semula.


Kusyen kat belakang.


Barang branded & berkualiti - UNORIGINAL

Saya akan order barang ni setiap minggu, jadi siapa yang nak, kena orderlah.
Satu beg berharga RM60/= COD Jitra. Postage RM10/=(Sabah/Sarawak RM20/=)
Sesiapa berminat nak beli pouch beg ini sila bank in a/c saya
sebanyak RM70/= (atau RM80/=)
dan sms saya dengan alamat,nama dan brand apa.
tentang warna tu tak berani janji kerana saya tak simpan stock.
Siapa cepat dia dapat breder. Sebarang pertanyaan sila hubungi saya.

Ahmad Fauzi Ibrahim
013-4089966 / 014-2472263
fauzibaie@hotmail.com



Quote:
saufi : bolehhhh.... kamera len harga le,,,
far east: TQ. leh rekemen pada kawan kawan...
imran: murah2 saja....
codain: time menembak dah selesai.. janji asyokkkk
zamtech: cari makan bro.. mai sini calling2 ya...
akmar: bukan takat kad kredit, kad top up pun terima...
harummanis: TQ bang. mari mari mari...
duwanz: menarik,tertarik...
mfouzi: baju tak ada bang, beg saja dulu..dok badang tu promote beg sama..
arie gaban: kan dah kata,"call me anytime"
syakir zainol: tak nak tipu pelanggan. pelanggan pun kawan2 semua..
ibu comel: nak beg!!!. contact saya terus ya..
yaR-t: memang menarik. saya lani bawa beg ini saja bila keluar pekan...
arrembawi: TQ. nak!!! nak post pi morocco atau pos pi kampong saja....
ed : import dari jauh tu. nak antaq sana pon boleh tapi kira USD la.....
zai: eye on Jitra - dah tutup kedai dah. bulan 12 pula la..
abah along: nak juga!!!. boleh saja. bagitau member2 sama..
ismail said: thanks for the tips bro. leh try next week...
meorjay: boleh try satu. sound member2 sama. kasi promote sikit,,
mier: memang best pun... mungkin akan bawa pi bertam 27hb. ni...rega xtra sikitle
ayahpipo: ala..tu macam doala tu.TQVM. dah beli dah, tolong promote sikit.
far east: TQVM singgah fp saya. promote sikit bro...
meorjay: promote bro, jangan tak promote....
nanamir: ooo..PT tu orang lainla..saya ingat yang sama.. nasib baek tak panggil sis...
krul: heh heh... amboiii toke foto tak cukup bajet? bukan nak beli 70-200mm f2.8 bro..
mier: ooo..i c.. dulu kata nak cari camera dah dapat ke blom...
m.nazri: ala...towkey kecil2an.. tolong promote sama...
mazlan: TQ. bsnez kcil2an okla. tq kerana supprt. saya doakan daalia sihat dan cepat sembuh.
mier: ok, pelan2 kita cari. susah dulu takpa,asalkan senang kemudian...
ushar: siang tadi p badang,jumpa ckgu fouzi... wah seronok dia. dah lalu tu singgah la..
ushar: sori tak leh singgah.pi pun ikut oghang.kita tumpang aja...cls??senang aja,nanti saya ajar
mzaidi: barang import semua baek punya... berapa?? tiga beg.. nanti poskan ya.
akmar: TQVM. nanti ada hadiah tu.....
ainiyah: ajen 007... heh heh... kecil2an aja.. minta tolong promote pada kawan2 ya..TQ...
mrRRR: welkam home haji. wahhh lama tak dengar berita. sehat?? harap2 gitulah...
daalia: satu permulaan yang bagus... itu saja yang ku mampu, berdoa & mengharap
jijan: minta maaflah... tak dan nak ligan...
syfaris: booking warna merah...siap.. bila nak mai call dulu ya......
mnazri: OK no 12 dah book. nak mai malam ni calling2 dulu ya.....
daalia: nightmare in the comfort of home is much much better in the hospital.
akmar: heh hehhh. jeles la tu. nak berapa? warna apa.? ada style baru nih...
pratchai: Tima taseh. Tolong doakan ya. harap2 termakbul hendaknya..
fikri: bisnes meningkat, slow2 la. nanti ada stock banyak baru kita berjaring berjala..
Fareast: wuishhhh gajah pun blasah. ingatkan ZZ (zain Zubir) saja yang boleh blasah..
apit: heh heh hehhh nak ke apit... ada 3 bijik saja lagi....
daalia: couch potato?? jaga2 jangan kasi badan naik dah le...nanti menangis tak berlagu..




Saturday, 12-Jan-2008 19:35 Email | Share | | Bookmark
STUDIO SHOOT

Memang tak tera manapun shot nih, tapi my 1st studio shoot.
Guna backdrop kain itam, guna flash & payong & extra flash dibelakang anak aku tu.
nampak gayanya Maududy ni akan jadi model aku la lepaih ni.
Baru 6 tahun - tadika tahun ke 2. Tahun depan baru darjah satu.
Minta tolong kawan2 komen/kritik ya.





Tuesday, 8-Jan-2008 18:37 Email | Share | | Bookmark
SALAM MAAL HIJRAH

SELAMAT TAHUN BARU 1429 HIJRAH.
SEMOGA TAHUN INI LEBIH BERKAT & BERJAYA PADA SEMUA.

Eye on Jitra dah selesai pada 8hb Jan. 2008.
Pada yang tak sempat tu tahun depan mai awai sikit ya.

1. Bersama seperti biasa, Arn yang jadi modelnya. Muahahahhhhh.

2. Bersama model baru buat cls kat Dewan Wawasan. Jangan kacau no. Bini orang nih...


Sunday, 6-Jan-2008 04:54 Email | Share | | Bookmark
UNTUK DIJUAL - JUALAN DIBATALKAN...20.2.08

JUALAN DIBATALKAN. 20.2.08

1. Canon 350d kit + 1 bateri ori + 2 cap ayam
CF card 256+ 1 gig, charger/cable RM 1700

# 1 - charger & cable tiada dalam foto - akan diberi bila dijual nanti.


2. EF 80-200mm f 4.5-5.6 + hood & soft pouch RM 400

# 2 SOLD TO A NICE GENTLEMAN


3. digital king 0.45x digital wide lens w/macro (made in Japan) RM300

# 3


4. canon speedlite 430EX (boxed) macam baru-warenti hilang. RM850

# 4


Gambaran semua:-
# 5


Harga boleh runding (asal berpatutanla). Memba kena racun sendiri-dah sambaq D40.
Harga spesyel pada yang amek semua sekali.
Warenti 1 minggu dari saya.
COD: Jitra, Kedah. Poslaju: pembeli tanggong kos/risikonya.
Hubungi saya: email: fauzibaie@hotmail.com / fauzibaie@yahoo.com.my
call/sms: 013-4089966 / 014-2472263
Iklan dalam FTZ, Photomalaysia,Malaysianbikerscommunity. mari 3x...

[b]JUALAN DIBATALKAN..20.2.08


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net