-weddings-events-aerial-everything-

By: ahmad fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Nov-2007 19:49 Email | Share | | Bookmark
MODEL CANON SHOOT KAT PACIFIC

 
 
 
1st time shoot model Canon atau apa2 model. Kalau ada yang perlu ditegur janganlah segan nak tegur. Kasi hantam sama dia kaw2 punya. Malam esok akan kesana lagi.shoot lagi.try lagi.lama2 buleh kot no...






antara kawan2 kita yang hadzir.


Sunday, 25-Nov-2007 15:30 Email | Share | | Bookmark
ATIKAH & FAIZAL (KEDAH VS TERENGGANU)

 
 
 
View all 13 photos...
Lokasi : Taman Rasa Sayang, Jitra.

Terima kaseh pada Arie gaban, Arn, Hairul dan juga Faiz (fmbmh) kerana sudi membantu.












gambar2 baru update.(28.11.2007)


Sunday, 25-Nov-2007 01:00 Email | Share | | Bookmark
DO NOT TRY THIS !!!!!

Do not try this action, at home or anywhere.



this picture was "shooted" by HarumManis in Jitra last Friday.Terima kasih Din. Saat dan ketika ini amat bermakna bagi saya dan amat menghargainya. saat2 begini amat dihargai oleh 'pelanggan / sabjek' kita.Din, saya tabek spring pada kamu. Din peka pada keadaan sekeliling.Orang kata mata 'kawaq'. Tapi mencari kesempatan untuk menembak.(bukan mencuri ya)
Maaf Din - kasaq sikit istilah tu tapi, ini menunjukkan DIN adalah JURUFOTO YANG BAIK. Pelanggan2 Din amat bertuah memilih Din sebagai jurufoto depa.Pelanggan2/kawan2 yang ingin melihat hasil kerja Harummanis sila klik sini.http://hafizmsy.fotopages.com/ TQVM Din.




Monday, 19-Nov-2007 12:02 Email | Share | | Bookmark
JADUAL BULAN NOVEMBER HINGGA DISEMBER 2007






Kelendar saya masih banyak kosong lagi.
Pada yang berminat tu sila hubungi saya.


November 2007
01.11.07 - Catering - Duty Free Bukit Kayu Hitam
(foto2) http://fauziahbaie.fotopages.com (R2F Catering)
03.11.07 - Akad nikah - Simpang Empat Kangkong.
08.11.07 - Deepaavali (Khamis)
10.11.07 - kenduri di Sungai Petani.
11.11.07 - Holiday Villa. Kompom.
15.11.07 - Continental Sime Tyre - Star City Hotel
18.11.07 - malam cover event
J23.11.07 - akad nikah Alor Setar
S24.11.07 - kenduri Alor Setar
A25.11.07 - kenduri kawen Taman Rasa Sayang,Jitra
J30.11.07 - Akad Nikah Telok Bagan



Disember 2007
S01.12.07 - *
A02.12.07 - kenduri kawen Kg Kubu, Kola Nerang
I 03.12.07 - *
S04.12.07 - Kuala Lumpur - Kawen
R05.12.07 - Kuala Lumpur - kawen
K06.12.07 - *
S08.12.07 - *
A09.12.07 - *
I10.12.07 -*
S11.12.07 - Kenduri Alor Merah - Faizal
R12.12.07 - Akad nikah - kenduri kawen Jitra
K13.12.07 -*
J14.12.07 -*
S15.12.07 - kenduri kawen Jalan Kuala Kedah
A16.12.07 - *
I17.12.07 -*
S18.12.07 -*
R19.12.07 -*
K20.12.07 - Hari Raya Haji (Khamis)
J21.12.07 - Kenduri korban Kubang Sepat
S22.12.07 - kenduri kawen Dekat Shahab Perdana
A23.12.07 -
I24301.07 -*
S25.12.07 - *
R26.12.07 -*
K27.12.07 - kenduri kawen Jalan Kuala Kedah
J28.12.07 -*
S29.12.07 -*
A30.12.07 - *

yang bertanda * masih free. so sila oo sila......
kalau nak booking tarikh yang tak tertera pun silakan...

email : fauzibaie@hotmail.com
call/sms: 013-4089966 / 014-2472263
(EDITED 20.11.07)


Sunday, 18-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
desa & baie

Bersama Asmady, yang tunjuk ajar CLS kat studio Arufoto, Tanah Merah, Jitra. Desa mai dari Baling waktu pagi 30-10-07. Dah tak ada progrem kami pun menembak sesama sendiri.





[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net