-weddings-events-aerial-everything-

By: ahmad fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 18:32 Email | Share | | Bookmark
cls lagi.......

sekarang ni hari2 ada wedding, tapi job kawan2 lah.
kita tumpang tempek menembak pun jadilah.
sekali lagi komen2 dialu2kan dari anda semua.
kali ni tumpang mengeshoot kastemer Teh/Arn...





Saturday, 8-Dec-2007 19:03 Email | Share | | Bookmark
silhouette & cls

testing silhouette ngan kastemer Hadzley & cls dengan kastemer Hairul.

sporting couple.


nice couple.




Thursday, 6-Dec-2007 21:30 Email | Share | | Bookmark
TRIAL & ERROR

Testing product shoot dengan Hairul. Lampu kalimantang belum digunakan lagi, cuma 2 biji flash. Komen di perlukan untuk mencantekkan lagi gambar. Sama2lah kita belajar.




Wednesday, 5-Dec-2007 11:09 Email | Share | | Bookmark
Try CLS.....dengan model yang cunnnnnn

Jalan2 makan ayarq hujan dengan Arn kat K.L. Sambe2 tu try CLS kat umah Kakak dia di Rawang. Famili yang sporting. Terima kasih kerana sanggup layan karenah kami. Dari dua shot yang ada. Macam biasa, C&C dialu2kan.



Malaysia's next super model...


Friday, 30-Nov-2007 18:30 Email | Share | | Bookmark
SILHOUETTE LAGI....

tumpang tembak kastemer Teh. maseh tahab percubaan. lama2 boleh kot.




[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net